Sitter i valet och kvalet om jag ska tona håret nu då jag ska duscha, men tuben är halv och jag försöker minnas hur långt hår jag hade då jag använde den senast. Lite svårt kan jag säga. Tänk om jag slänger i tuben och det inte räcker!!?? Ååååå blir så frustrerad.

Julen kommer med storm steg och inte en endaste klapp är inhandlad. Piss är vad det är. Nu i helgen ska vi äta julbord och ligga borta lördag till söndag. Nästa helg får vi köttet vi beställt och det jaa, torde ta lite tid att jobba med. Paniken börjar komma. Min vän E som gjort den nuvarande bakgrunden och headern (ska länka till henne), hon tippsade om en bra sida där man kan handla saker över nätet och få hem dom på ett kick och dessutom betala i januari. Måste övervägas närmare. Ja, vi får se var detta leder.

Huset ser ut som crap och måste fås i ordning så vi kan stoppa in granen och tomtarna å sånt. Men med sån oreda och oredeliga familjemedlemmar kan det bli svårt. Allt man tar i dyker upp på ett kick igen, så än om man städar bort plockas det fram.

Annars så har jag varit på trollteater på dagis idag och sen på adventscafé på fritids. Det var mycket trevligt. Kidsen var så duktiga på dagis och "musikalen" som dom sa att det var. Och sen sakerna dom gjort till cafét som dom sålde var jätte fina. Har en krans som hänger på dörren och är så fin nu, som W har gjort.

Nä om man skulle bege sig til duschen och se vad som händer med den där tuben.....