Tycker att det här har varit en jobbig vecka att ta sig upp på morgnarna. Är så fantastiskt trött att snooze knappen varit flitigt använd och jag tagit mig upp i sista stund för att få upp barnen till skolan. Själv hade jag ju kunnat sova två timmar till då jag inte börjat förrän 10.

Sen har det varit minusgrader på natten och morgonen hela veckan också. Kanske det har någon betydelse för sömnen också,  vad vet jag. 

Min arbetsprövnings platts skulle hitta på nåt skoj förr förra söndagen och jag blev medbjuden. Vi fick veta att vi skulle ha oömma kläder och ombyte med oss. Vi åkte och red i Gideå. Var en rolig upplevelse om än jag var duktigt spänd. Har ju blivit lite hästrädd sedan min tid som hästtjej.  Blev avkastad och gjorde illa mig rätt ordentligt och kunde helt enkelt inte kliva upp på hästen igen sen. Där slutade mitt häst intresse.

Hade en klasskamrat som hade häst. Hon fick upp mig en gång och jag satt kvar kanske i 5 minuter max, sedan ville jag av. Testade för ett par år sedan att rida islandshästar och det var en hit. Hade kunnat göra det igen men det blev inte då stället lade ner och sålde hästarna. Och nu då på Baskirhästar som är väldigt lika islänningarna på många sätt. Känner mig inte lika rädd som tidigare faktiskt. 

Sen åkte vi in till stan och åt ricktigt god mat.  Mums!  Kunde ha slickat tallrikarna flera vändor om,  så gott var det. 

Nä nu ska jag ta mitt jätte röda hår och fixa till det och sedan bege mig mot jobbet.

Tjingeling