I dag känns det som en bra dag. Jag är på gott humör trotts oaktsamma ord utkastade för att såra. Jag har fått mitt internetlösen till a-kassan vilket underlättar något enormt då det gäller kassakorten. Så simpelt att bara fylla i på nätet och sen när veckorna är klara, så klickar på skicka och vips är det gjort. Inga frimärken som ska kommas ihåg att köpas och inga kort som ska komma ihåg att postas. Så skönt.

 

Dottern hade skidåkning på schemat i morse. Inte klokt att det ska åkas skidor i detta väder. Det är ju så otroligt varmt! Men det är klart att spåren är väll väl preparerade och med det så torde dom vara hårda och fina ett tag till. Tur kanske dom åker på morgonen?! Men vägen dit var ju bedrövlig! Töat något så enormt så det var snö slask blandat med isgata. Hela den långa slingrande vägen ner till Degersjön var blöt is. Bilen gled stundtals i sidled och jag var så glad att det inte kom något möte. DÅ hade det blivit problem. Tyckte så synd om dottern att gå tillbaka till skolan sedan, så jag bad henne höra av sig så skulle jag hämta.

 

Hämtade henne och två tjejer till. På vägen tillbaka så såg jag två pojkar jag tyckte så synd om. Gå å kånka på skidorna i det där väglaget, så jag åkte en vända till och plockade upp dom så dom slapp gå. Hoppas dom blev glada för det.

 

Sen har jag varit och hämtat två hinkar sand till gården. Vill eg inte ha den där sanden, då den är full med salt, men vad gör man. Finns ju liksom inget att välja på, tyvärr. Få åka till Sandviken i sommar och bunkra...*s*... Men nu har jag gjort en liten gång till carporten och en ner till postlådan. Torde ju inte ligga kvar på isen så länge, utan töar väll ner i i stället. Men det funkar så länge det funkar. Fick ont i armen av det hela, men det får man väll stå ut med. Kan ju bryta alla ben i kroppen om man kliver ut här!!

 

För övrigt så är det som vanligt. Det gör ont och domnar och har sig i arm, axel, armbåge, han, skinka, ben och rygg. Men men, det tar mellan 6-9 månader för kroppen att självläka sånt här och ibland längre tid. SÅ det är bara att vackert vänta. Inte så roligt att vänta å vänta, men vissa saker kan man inte skynda på. Röntgen på axeln som jag var på visade ju i stort sett inget alls, utan det såg bra ut. En liten förträngning hade jag ju, men inget som skulle kunna orsaka det här. Både bra och dåligt. Bra att det såg fint ut, synd att inte få något att sätta fingret på. Men jag har ju bara två månader kvar nu till halv års intervallet. Ja det är mindre, 1½ kanske det är. Som att vänta på att de 9 månaderna ska ha gått då man är gravid. Sen om man är som jag så får man gå 2-3 veckor över. Så i vanlig ordning, så får jag väll gå 2-3 månader längre med det här. OM det nu läker ut. Oj vad jag hoppas på det.

 

Pinterest ska kollas och trippel kollas i dag. Rolig app och rolig sida. Får sådan inspiration av den så oj. Sen ska här quizas järnet på mobilen mellan vändorna till tvättstugan å allt. Japp. Produktiv dag idag eller? Jo då, produktiv och inte ett dugg bitter, det klarar andra av så bra åt mig.

 

Tjolahopp