Just skickat iväg barnen till skolan. Mina annars så bortskämda barn som fick lov att forsla sig för egen maskin idag. Jag tycker faktiskt inte synd om dom, eftersom vi bor ju rätt nära skolan. Dom borde rimligtvis kunna gå alla dagar på året. Men under tiden jag har varit sjukskriven och arbetslös tills dags datum, så har jag skämt bort dom och dom har bara gått lite granna och det är i början på den här terminen. Det tar max 15 minuter för dom att gå, så det är som sagt inte långt.

 

Det är inte utan lite vemods känsla som jag skickar iväg dom på skolan varje morgon. En liten tillbaka blick över hur man själv tyckte skolan var. Ja kanske inte guld å gröna skogar alltid, men grundskolan var ändå rätt rolig. Många bra kompisar som man längtade efter att få träffa och få prata med. Faktiskt tyckte jag att det fanns en hel del roliga ämnen också som jag trotts allt såg fram emot. Ja inte gympan då. Mitt största objekt för avsky i skolan. Badet var den värsta biten, men det var väll för min syn på min egen kropp som gjorde det så jobbigt, ja och så klart det faktum att jag var så dålig på att simma och är det än. Gympan tyckte jag inte om, men det hade väll till stor del att göra med att just i högstadiet var jag rökare och hade allmänt dålig kondis. Alltså var jag inte bra på det, utan blev fruktansvärt svettig och röd blossande.

 

Idag tycker jag dock om att röra på mig. Promenera å faktiskt att springa. Fick ju ett par tips av min sjukgymnast, så jag ska köpa tejp för att stadga upp benen å lite inlägg till mina skor tänkte jag.

 

Ja ja, så var det med det. Det blir en i mina ögon mycket hektisk vecka. Ska strax på utvecklingssamtal för sonen. Tycker det är ruggigt tidigt på läsåret och att dom inte borde ha hunnit få tillräckligt med kött på benen för att avgöra hur pass bra han blivit på att läsa, räkna osv. Men det finns väll en tanke bakom antar jag.

 

Sedan är det ju hockeyträning gånger 3 den här veckan. Skolhockey en dag, en inplanerad hockeymatch en dag och utgång för egen del. Herregud om jag hade ett jobb att sköta också!! Såna här veckor är det ruggigt jobbigt att vara själv. Å ja, det är gympa på skolan som ska kommas ihåg och den där attans elevensval som vi totalt missat i två veckor. Ska ju med kläder för det också. Hade tänkt röja i vårt gamla sovrum också, men jag vet inte om jag lägger mig på soffan och bara dör mellan allt det här så jag hinner andas. Hua va jag tycker det blir kämpigt.

 

Ja men det går säkert det där också.

 

För övrigt så fick jag ju för mig att baka i fredags. Blev mumsiga mums mums. Det tricksigaste med dom var faktiskt att få chokladen tunn å det blev den ju inte alls. Inte blank heller, men va tusan, god var dom men kanske nog så mycket choklad. Skulle hittat ett sätt att få chokladen att bli tunn eller alternativt sprayas på. Det sistnämnda vore yber bra. Tror det blev låt mig tänka....hmmm...12...16....20st. Jag tror det blev 20. Skulle bli 12 men fick lov att göra flera då det var mycket skum kvar. 200 gram choklad räckte till 12 och blev ett ruggigt tjockt lager. Ja inte mig emot. Men det räckte att ta en....nä jag tog alltid två ändå, för man fick som mersmak. Annan choklad nästa gång (om det blir en nästa gång), så det inte blir så starkt. Kanske vanlig mjölkchoklad?!

 

Sonen dekorerade dom så fint.
 

Hade tänkt baka cupcakes också, men det hans inte med i fredas och sen har vi pysslat på med annat resterande av helgen. Men jag har cremecheese i kylen för lite smarrig topping. Kanske skulle gjort morotsmuffins.....tänk å färga toppingen orange kanske? Skulle haft lite mandelmassa eller sugarpaste och gjort lite små morötter....ha ha...ja så gulligt.

 

Jo just det, i lördags så blev jag inkallad på styckningshjälp till mor å far. Det var lite tungt för dom att ta hand om en halv älg själva. Det kan jag absolut förstå. Inte för att jag tyckte jag gjorde så mycket, men jag var å hjälpte till i 4 timmar i alla fall. Och fick mig lite köttfärs och en liten stek. Mums!!

 

Nä men då så, nu ska jag surfa en stund sen hänga tvätt å på det blir det skolan en sväng.

 

Hej å hå

 

 

mums mums,