Idag är det lördag och sista april med allt vad det innebär. För oss innebär det mat hos mor och far med fyrverkerier av rang och en skatt runda för kidsen och lekkamrat för vovven. För gubben och mig innebär det också att vi hängt ihop i 12 år. Tiden går fort. Har ju en dotter som fyller 10 år i år!! Alltså det är inte klokt så fort det går. Ser det också på vännens dotter som jag läste massa pixieböcker för som liten. Som jag minns hur man höll som bäbis....hon blir 18 i år!! Fan så gammal jag blev plötsligt.

 

I övrigt så var vi till Umeå i förrgår i all hast. Gubben skulle ut extra å jobba och tyckte att vi kunde följa med upp och gå å handla lite medans. För det skulle ju ändå bara vara ett par timmar. Jo då vi hängde på upp och släppte av honom på jobbet. Sen åkte vi på Strömpilen för att handla diverse och där på parkeringen började det första lilla roliga.

 

Jo för se när jag skulle in på parkeringen och hade hittat en lucka, så kom jag lite fel och skulle backa. Men fick jag i backen?! Nähää då. Försökte med konstens alla regler. Kopplade om flera gånger och la i alla andra växlar innan jag försökte igen. 5 minuter stog jag och blockerade halva raden av parkeringen. Det bara gick inte alls. Jag hade tur och hade inte kört så långt fram att det inte gick att vika runt. Så jag körde helt sonika vidare och hittade till min stora lycka en plats där det gick att köra igenom och ta platsen rakt framför, så jag behövde aldrig backa. TOPPEN!! Men W tyckte allt det där var super pinigt, så hon sa åt mig att köra bort någon gång.

 

Besökte lite klädaffärer och testade en bikini till lillan som hon bara ville ha, trotts att den skavde och var på tok förstor så att den skulle trilla av då den blev blöt. Sen tok shoppade vi käk och kom ut med tre stooora påsar med mat. Men vad händer då?! Jo då går inte bagageluckan upp. Den som brukar i regel vara olåst då man låser hela bilen, nä den hade låst sig och det går inte låsa upp med nyckel. Så med andra ord fick matkassarna åka i framsätet och på golvet fram för att få plats. Skit kul....

 

Och sen på det hela så lyckas jag få motorstopp i rondellen bakom Maxi. Den roliga rondellen som det är ständig trafik i. Vad berodde det hela på, jo jag fick inte i ettan som ligger på samma ställe som backen. Växeln som gick i på det stället var trean hela hela tiden. Fruktansvärt frustrerande....gjorde om samma sak vid tre tillfällen, sen fick jag nog och åkte till T's jobb och ställde oss där och vänta. Skulle eg åka på biltema och shoppa lite saker som inte blev av då. Gick in på den lokala kiosken och köpte korv, som tog slut fort.....väntade i en timma på att gubben skulle sluta. Men hellre det än att köra den där bilen som måste vara hemsökt eller besatt eller nåt. Men T hade inga som helst problem med varken back eller lägga i ettan. Så jävla typiskt!!!

 

Nä nu ska jag ut och kratta lite innan vi ska åka till mor och far. Kanske skickar några trevliga blogg bilder sedan :)

 

Tjingeling