Ja men halli hallå där på söndagskvällen som vanligt. Sitter nu här en sväng vid datorn och funderar över käk. Har klurat på att det blir blomkålsris och korvgrytan som jag gjorde i veckan (blev super mums), alltså jag ska göra en lika dan ny, inte äta den gamla :)

 

Kidsen har höst lov och det känns lite som "lyllo dom", men hua, vill inte läsa igen. Kan ha lov utan pluggandet där i mellan :) Ja, man ska inte säga så mycket för det bär väll bara till så står man där och måste plugga själv. Inget jag ser fram emot i så fall.

 

Pular på med en ny amigurumi som jaa...det ska bli en tös är tanken, men jag har vissa problem med att virka benen och dess fötter. Blir lite si och så då jag försöker. Har redan klippt av ett ben som blev kajko. Men men...jag ska baske mig inte ge mig :D

 

Var för övrigt med vännen E igår och fotade oss. Vi fick vara modeller för en dag. Blev sminkade och sen fick vi bli fotade och göra häftiga "modell" poser som jaa....vissa var bättre än andra. Kul var det hur som helst om än något tröttsamt då vi fick vänta så otroligt länge, eftersom dom var försenade. Sedan efteråt fick vi kika på bilderna och välja de vi ville ha och köpa om vi ville. Men aj aj aj vad dyra dom var. En bild 550:- och två för 850 eller nåt sånt. Ja jag hittade inga pang bilder som jag bara var tvungen att köpa, så jag valde en som ett minne där jag tycker att förutom mina förkroppsligade volanger som skymtar och ja de där vecken i ansiktet som aldrig tycks försvinna, de syns och stör mig mycket. Gubben tyckte det var en kanoners bild i vart fall.

 

Vännen E är ju makalöst fotogenique och jaa.....hon blev bra på nästan alla bilder. Snyggare människa får man leta efter. :) Det fanns ett antal kanon bilder, alltså foton där hon var alldeles fenomenalt perfekt på enligt mig. Vet av tre eller fyra som jag skulle haft svårt att välja på som var mer än bra. Bilder som skulle mer än gärna kunnat suttit på vardagsrums väggen till och med. En bild skulle hon sparat till sina memoarer....det var en ypperlig bild för författaren bak på boken. :) Men hon gjorde som jag och valde en bild som minne.

 

Sen måste jag säga att det är lätt att vara självkritisk när man ser bilder. Nu är det mina volanger som jag stör mig på. Ja det var faktiskt inte bara det. Fanns mycket att bli brydd på måste jag erkänna. Fast, lägger upp min bild här så får ni se.....lägger upp en liten bild....

 

 

Här är jag med volanger å allt :b

 

Tjingeling.