Idag är det söndag och jag fick mig en jätte skön sovmorgon ända till 9:43! Länge sedan det hände och det faktiskt var skönt att sova så länge. Känns super. Badade i badtunna igår kväll och tog på oss mössa för blåsten. Det var mycket behagligt. Det blåste så mycket igår, att när vi eldade i tunnan, så brann veden upp på en gång. Men varmt å skönt var det och hel mysiga blev vi, höll i sig tills i morse :-)

 

För övrigt då? Ja, jag har varit på praktik på UH ett kortare tag som visade sig fungera mindre bra. Dock fick jag spendera lite tid ute bland folk och det var ju jätte skönt. Nu är jag ett kort kort tag på Samhall i deras tvättstuga och har lite socialt umgänge två dagar till ska det bli sedan får vi se vad som händer.

 

Jag blev tillsagd att fixa ett läkarutlåtande och var i kontakt med VC om detta som gav mig en tid hos en läkare som inte var min ordinarie. Jag påtalade vem jag brukar gå hos normalt, men blev ändå hänvisad den här andra, för det skulle dröja hemskt länge innan det fanns någon tid för mig hos honom. Fick ändå vänta två veckor på besöket.

 

Åkte dit, berättade om allt och fick en undersökning. Hon tyckte jag borde få komma till en ortoped som kunde titta närmare på det hela och jag talade också om att min läkare sagt blankt nej till detta då han ansåg att jag redan fått min bedömning av en ortoped (som jag träffade på VC två veckor efter smärtan började). Jag bad om detta besök 4 månader efter det hela börjat. Hur som haver så var hon tvungen att rådfråga en annan läkare om hur vi skulle gå tillväga med detta och kommer tillbaka och talar om att hon kunde inget göra. Ingen remiss eller något, då hon inte var min ordinarie läkare. Men hon skulle prata med honom och dom skulle höra av sig till mig veckan efter (jag var där på en fredag), om endera en ny tid eller så.

 

Måndagen går, tisdagen går och på onsdagen pratar jag med min kontakt på Samhall om detta som tycker jag ska ringa och trycka på lite. Jag ringer och får höra att det står att jag ska ringa och beställa en ny tid själv. Jag blir skit sur och säger att så var det ju inte alls sagt. Så efter många om och men och all förklaring hit och dit så skulle jag bli uppringd av läkaren som undersökt mig.

 

Hon ringer åter ett par timmar senare och säger att vi bestämde ju just så att jag skulle beställa ny tid själv. Men jag sa som jag minns det och hon skulle prata med min läkare igen och se om inte vi kunde ordna någon tid så, om det räckte med telefon eller behövdes ett besök. Men jag skulle se till att jag fått det skrivet i ett brev det som Samhall ville ha skrivet i detta utlåtandet.

 

Pratade med min kontakt på Samhall om just detta igen då i torsdags när jag kom dit och hon blev arg i sin tur och ringde upp VC och ifrågasatte varför det behövdes något annat än det jag säger. Innan jag gick hem i torsdags hade hon fixat en ny läkartid till mig på måndag hos min ordinarie. Hur bra som helst. Nu är ju frågan vad dom noterat om allt detta i sina journaler. Jag är väll kanske rätt bråkig?! Äh, skiter jag i.

 

Nu måste jag klura middag för mig å tösen....så tjingeling