Då var det daxs att åka in till stora staden...nä så stor är den inte, men jag ska åka å skriva på några papper. Fick nämligen ett förnämligt samtal från AF, att jag har fått praktikplats där. Känns ju jätte bra. Fast lite dåligt också, då man är helt oförberedd och inga kläder passande att vara runt en massa folk å huvudet som är som gelé. Lite orolig att måendet ska dimpa i backen, men samtidigt känns det roligt att få komma ut bland folk. Virrvarr i huvudet med andra ord.

 

Så en snabb sväng in till staden och sedan blir det hämta en kompis till sonen som ska bli kvar tills i morgon. Hoppas på sovmorgon till då åtminstone vid 7 i morgon. Barnen har ju lov, men inte sovande!! Nä daxs att bege sig.

 

Uppdaterad 14:36

 

Ja men så där ja, då har man varit å skrivit på papper för praktiken. Känns ju som sagt rätt ok att få komma ut bland folk igen. Man blir som lite folkskygg och hemma trygg tillslut. Man behöver det här med att komma ut och få vara social på olika sätt. Det är bra att vara runt folk och komma ut hemifrån.

 

Nu känner jag mig mest som en urvriden igen. Sonen har kompis nu då som jag skrev tidigare, så det är full fart. Jag tänkte damsuga inom kort, så det lär ju bli lite demonstrationer från pojkarna som sitter och spelar.

 

Dottern fick just i uppgift att ta ned mitt redskap i fråga och jag fick så klart en utskällning. Jo jag störde henne ju mitt i något hon höll på med och inte nog med det, utan jag ville ju ha ner munstycket också!! Ja så dum man kan vara alltså tydligen. Ja herregud denna tiden som komma skall. Hon har temperament som mamma och pappa tillsammans. Har hört att han var rätt het som liten å jag lika så. Hon är i den perioden då man reagerar och känner så himla mycket på två sekunder och först nån dag senare kan man ta till sig vad som sas och inse att man reagerade lite väl dumt. Been there, done that.

 

Jahapp....tanken var Thai kyckling soppa på begäran av min sambo. Men nu när det är kompis med så blir det nog spaggaroner med meatfärssåsen. Ja spagetti å köttfärssås alltså. Men jag känner inte för att börja med det just nu. Vill vara kreativ i stället.

 

Mammsen fyllde ju år igår och jag var å köpte lite blomster å en kruka å så för att fixa till något själv. Det var så vansinnigt roligt att få vara kreativ. Jag skulle vilja göra det oftare å ha allt det där lullullet för att få till det så fin. Men jag blev nöjd trots allt. Å mammsen blev glad. Det är huvudsaken det. Så här såg den ut.....

 

 
 

 

Nä om man skulle starta snabeldraken då da :-)

 

Hej hopp