Ligger i sängen och skulle vilja somna snart, men har så mycket som snurrar i huvet. Räkningarna denna månad var så vi klarade med nöd och näppe. Min a-kassa blir senare utbetald och har således inte ett korv öre till övers. Fått nalla från spar. Tur det gick då och att det inte gällde så stora summor. Är då dumt när dom betalar ut varannan vecka och man ska ha kvar för räkningarna..... Sen matchar inte alltid räkningsdagar och utbetalningar heller. Jätte jobbigt!!!

Men till det glada.... Ringde till min handläggare och funderade om arbetsprövning och vips var det trotts allt möjligt. Va fanken!!!!! Hade hon mens eller vad, då hon var så tvär och grinig sist. Ja men hurra för mig!! Jag ska åka och prata lite i morgon med en tilltänkt arbetsgivare. Sen blir det surr med fritids och mamma. Å jag får pyssla på under sommaren lite. Både bra å dåligt, för ingen mer lön får jag ju för det.

Spindeln är kvar i rummet så vitt jag vet. Fick en kommentar på FB att den nog inte finns kvar, men som jag svarade där, så borde jag hört den snava och snubbla över skorna på vägen ut eller åtminstone att den sa hej då. Men inget har jag hört! Så jag tror aset är kvar. Större än en enkrona var den, mer som en femma. Jag upplevde då monstret så då jag såg den sittandes på väggen.

Nä nu kanske man kan somna.