Sitter i fåtöljen för första gången idag. Har varit fullt ös från morgon tills nu. Kunde inte sova ordentligt i natt heller, oro för allt som skulle städas tills idag som var ogjort och ett stycke katt fröken som först var upp och tiggde mat vid 24 snåret och en kvart senare tiggde att få gå ut. Sen som grädde på moset kom sonen över och trängdes (som vanligt), och vaknade sen tidigt i morse.

 

Så innan någon annan tagit sig upp hade jag utfodrat djuren igen (bäst jag sköter mig nu då jag riskerar en anmälan för något jag inte vet vad), släppt in och ut ett par styckena små troll, rastat hunden, duschat och gjort kaffe å macka. Sen har det varit operation röjning av hus i mega stor skala. Alltså, jag blir aldrig klok på hur det kan dra ihop sig i detta hus. Men jag håller fast vid att jag gör fan inget själv. Vi är två om detta hus och familj, då kan vi hjälpas åt också. Få se om han lyckas hänga på denna trend nu då. För jag lägger en bok eller ett kvitto på bänken för att sortera bort senare, vad gör han.......”PANG!!” Jo då är det fullt tillåtet att lägga vilka saker som helst var t som helst. Helst skruvar och annat små plock, eller för den delen lampor och glas........*sucka*...sen börjar barnen lika dant och allt för ett stackars kvitto eller ett burk lock tex. Fast jag är ju inte sämre än att jag också hänger å trenden på ett kick. Har det börjat växa, så ja va fanken, då kan jag lägga dit en sak till jag med.

 

Är det något jag avskyr så är det röra. I detta hus är det en ständig röra och inte så mycket att göra åt det då vi har för mycket grejor moför förvaring. Och sakerna minskar inte heller med åren utan snarare ökar. Nu ska det väll bli en ändring, men vi måste ta itu med operation mega röjning. Bläk!!

 

Har sonen ute med dessa kids som är här och springer hela tiden. .*sucka*. Har dessutom gubben och L här och hunden ute, men börjar på att oroa mig för fyllot. Det är tänkt att det ska komma folk hit idag, men vi får se.....har inte hört något. En av tre har dykt upp och han är alltid välkommen. Men hur som helst så oroar jag mig för att fyllot ska ta och dyka upp. Vad händer då? Vill verkligen inte ha en massa strul...jag vill inget av det här. Varför kan man inte bara få ha det lugnt och skönt? Just nu är det bara lugnet jag vill åt och inte fanken får jag det. Det ska hela tiden ligga nån skit över en. Ungar som dräller och karlar som hotar i fyllan. Vad kommer här näst?

 

Ska bara förtydliga, att barnen får mycket gärna ha kompisar här. Det gör ingenting alls. Hellre här än att jag ska behöva skjutsa dessutom. Men då det är kids som dyker upp från morgon till kväll som dessutom inte leks med och för den delen inte ens frågar om sonen vill leka, utan bara hänger runt gården och på gården. Sen lilltösen som hänger här, bara tar för givet att W vill leka med henne.....W och hennes kompisar får dessutom inte vara själva och försöker dom säga åt henne, så skakar hon bara på huvudet. Tråkigt då det blir så här. Dag ut och dag in. Lilltösen hängde förresten runt mig och T för ett tag sedan, då hon inte fick vara med nåt av barnen. Gick efter oss som en liten svans.

 

Övrigt, en stackars natt kvar innan semestern är över. Skulle ha haft ett par till.

 

Daxs att kolla över käket kanske....