Vilket härligt väder den här påskhelgen har bjudit på. Tö och solsken å på det lite lätt snöfall som hjälper till att få bort det gamla som redan ligger.

Vi har fått dika i vanlig ordning och tagit bort snön från altanen, så man kan sitta och mysa i solen. Eller ska jag vara ärlig, så är det ju sambon som står för all handkraft och jag för mysandet. Axeln och ryggen mår ju som sagt inte så bra.

Stickat lite på min bolero. Har haft ett långt uppehåll med stickningen, då jag haft värk i kroppen med sedan ihållande värk i axeln. Men igår satte jag mig en stund. Började med att jag såg två förrymda maskor. Lyckades rädda dessa och stickar vidare. Fick för mig att räkna antalet maskor och hoppsan!!! Det saknas en.

Så för att hitta vart det blev fel, så rev jag upp varv för varv och räknade. Efter kanske 5 varv blev det rätt och jag stickade tillbaka till där jag var. Men hoppsan! Då hade en annan maska smitit. Alltså det här med patent stickning är inte tvär lätt. Ett tu tre när man stickar så lyfter man inte med en maska, utan den hamnar utanför. Tydligen!!

Blev så rädd att jag inte skulle fixa att rädda maskorna och behöva riva upp till början igen! Men..... Jag klarade det!

Nä nu ska jag pinka bara så ni vet och se vad dagen har att erbjuda.

Tjohej!