Då var juli månad redan här. Vad tiden går fort! Nästan hälften är redan gången, nä men vi säger 1/3. 

Har märkt att jag senaste tiden rätt ofta är irriterad och arg. Mest ett par gånger varje dag och rörande saker jag inte borde bli upprörd över. Kom faktiskt fram till nyss att det är nog på grund av frustration gällande mångt och mycket som gör att jag ibland inte kan det jag vill eller helt enkelt bara låter bli det jag vill.

Märkt att jag ofta inte säger uttryckligen nej till saker då jag själv planerat annat. Jag tar inte plats utan låter andra göra det i stället. Inbillar mig att barnen skulle få en bättre förebild om jag tog hand om mig själv också och påvisade att det är bra för alla. Men det är ganska svårt. Faan så lätt å bli irriterad å sur i stället, men vem har tid med det då livet rusar så fort fram.

För övrigt så har jag börjat få migrän titt som tätt. Klurat ut att nacken är boven i dramat. När axeln gör mer ont så belastas nacken mer och snett. Har haft migrän fyra gånger nu sedan jag började arbetsträna. Senaste gångerna i söndags och sen i tisdags. Går med molande huvudvärk förgämnan senaste tiden. Gubben ger mig lite massage och det lättar något. Tänker dock gå ner i tid en period igen så axeln får vila.

Nä nu ska här sovas. Natti natt.