Sitter och har lite fjärilar i magen över vad som komma skall idag. Lite är kanske en underdrift utan dess like. Jag är förbaskat nervös och magen gör ont. Sitter och söker info på nätet så man kan då åtminstone klä sig rätt. Och värst av allt......det här ska jag ju kunna!!! Om än det är 20-25 år sedan jag gjorde det sist, men på den tiden häll jag ju faktiskt på. Vad jag pratar om är ju så klart....ridning. Jag flög av en häst då och kunde inte sitta upp igen pga de skador jag ådrog mig. En ordentligt stukad fot och ett ben som fick sig en redig smäll. Har visat sig att jag har en skada i foten efter detta som fortfarande gör sig påmind. Känns ruggigt löjligt att tala om att det är en gammal ”ridskada”.

 

Men men, idag har vi blivit lurade av en vän att följa med på islandshäst ridning. Just nu känns det bara jävligt.....ja, inte dåligt utan nervöst. Igår kändes det mest roligt. Idag fnittrar vi båda av nervositet både gubben och jag. Måste strax bege mig å leta kläder att ha på mig så som bra skor och byxor. Dessutom regnar det ju...*sucka*....nä hua...är bara nervös.

 

Var och klippte håret igår. Blev väll bra men inte som jag tänkt det riktigt. Men då ska tilläggas att de frisyrer jag gillade inte funkade på mitt hår just nu, då mitt hår var kortare än de bilder jag hade med mig. Det var jag väl medveten om. Fast planen var ju att klippa åt det hållet, så jag kan spara ut det hela så jag kan få de frisyrerna sedan. Det hår jag hittills haft var ju makabert och kärring aktigt. Som en arbetskamrat sa ….. fattas bara att du lägger upp håret i papiljotter också. Håller helt och hållet med.

 

Samma arbetskamrat blev igår min dotter. ...*skrattar*... träffade på en gammal klasskamrats mamma som frågade om hon A var min dotter. Nu vet hon mycket väl vid eftertanke att jag inte har så stora barn, men det flög bara ur munnen på henne och dessutom skämdes hon inte heller. Skojig människa. Ja men så nu så är det så att A är min dotter som jag då fick som 12 åring. Helt möjligt dock, men duktigt sjukt. Dessutom är hon gravid...*ha ha ha*....ja vi skrattade gott åt det hela. Det negativa är ju då att jag ser jävligt gammal ut om jag har barn som väntar barn. Hoppas det dröjer ett bra slag till innan DET händer.

 

Så, var och köttade av lite hårsvall som sagt igår och gick sen på stan och köpte bla påresang till min kära mor som fyllde år igår. GRATTIS MAMMA!!

 

Köpte en frukt hållare (två korgar som), i två våningar i antik vitt. Jätte fin som jag själv ville ha. Ska köpa en åt oss också sedan. Sen köpte jag två par fetto byxor till denna kvinna som plötsligt smäller upp i vikt som om jag sög åt mig allt fett då jag äter. Gått upp bra många kilo sedan jag börjat äta medicinen. Ska absolut börja motionera i någon form bara orken hittar tillbaka. Måste få en kick så jag kan börja och sedan fortsätta. Just nu är jag bara trött och orkeslös känns det som.

 

Nä, nu är jag så jäkla nervös så det finns inte. Måste sluta skriva och sätter mig i stället å biter på naglarna en stund.