Ja då var det os tider och inte så mycket som intresserar mig som är på tv just denna period. Älsklingen äger tvn just nu och det får han faktiskt göra....detta är ju ändå ett event som endast går av stapeln vart 4:e år.

Såg faktiskt på fältritt i ett par timmar och det var intressant :)

Annars då...jo svärisarna tog med sig barnen i lördags och skulle åka till Lycksele var det visst sagt. Men dom åker först på onsdag som det låter och vi har ju bla lovat dom Ulvön och paradisbadet. Så vi lånar hem dom i morgon för att ta en tur över dagen. Blir nog toppen det tror jag. Ulvön tydligen då. Men har ju aldrig varit där, så vet ju inte vad man ska ha med sig eller vad man ska göra där. Sökt lite på nätet och har väll i stort sett fått fram att det är en ö med hotell och ett antal matställen.....ja ja....vi får se hur detta blir :)

Var inte riktigt beredd på att lämna bort barnen så här, så jag känner mig aningens handfallen då darlingen degar framför tv och jaa, jag har som inget att göra. Så idag har jag super duper spelat en massa på fejjan. Ett bubbel spel och ett sång spel. Sen ikväll frågade E om jag inte ville ha kaffe, så klart jag ville det!! Spenderade ett tag där med surr och koll på nya pippin som hon köpt.

Nä nu ska jag dö slappa ett tag till innan jag lägger mig å sover.

Tjingelingen.