I dag känns det som om sommaren vore över. Ligger kvar i sängen och drar mig å hör regnet smattra utanför. Tok mysigt på sitt vis. Men vi har ju verkligen haft kanon väder senaste veckan, så man har ju varit bortskämd.

Läser på fb en del statusar där folk jobbar första dagen efter semestern. Känns lite så på något vis för mig med. Märkligt med tanke på att jag har jobbat hela tiden barnen varit lediga. Har ju som sagt inte varit ledig alls i sommar.

Måste helt klart vara regnet som spökar.

Vi springer å håller på gubben min och jag. Men min kroppshydda verkar påverka mina ben och knän negativt. Började känna av detta sist vi sprang å det är inte alls skönt när varje steg gör ont bak i benet och i knät. Inte lite heller. Fick därför möjligheten att till och med skratta under förra rundan, då det blev ett fasligt ojande var gång vi satte igång att löpa igen. Förutom det så går det bättre och bättre. Det verkligen känns att lungorna har ökat sin kapacitet, så den bedövande andnöden som ständigt dyker upp inte längre sker så fort. Jag orkar längre helt enkelt. Men vi (jag) pausar lite längre mellan turerna nu. Benen måste få vila.

I fredags grillade vi och badade tunna. Super duper skönt. Snickrat på bron också och ändrat på mönstret för räcket. Blev super. Ska göra samma på altanen nästa år. Eller ja inte nu i alla fall.

Sedan gick vi över till bästaste E och uppvaktade R som fyllde hela 20 år. Va tiden flyger fram! Sen kom hon och vänner över för att bada lite också. Jag hade förmånen att få lägga mig, för sonen hade sov sällskap å ville inte vara själva. Skönt, för jag var trött :-)

Lördagen blev det färdigställande av bro. Blev skit fin. Jag har en duktig gubbe!!

I går söndag åkte vi på tur till Birsta å kollade på tusen affärer. Nä då inte alls, men vi ögon shoppade på ett stort antal butiker och köpte lite på några andra. Skönt att komma hemifrån. Kilade in på Dollarstore i Kramfors och där handlade vi desto mer.

Nä nu är det dags att ge upp sä från sänga. Så morrn morrn på er :-D