Onsdag och en dag lika hektisk som igår känns det som. Som arbetslös och delvis sjukskriven så blir man ju som hemma van och vardagen för mig består ju i att vara hemma. De dagar jag ska iväg, vilket kan vara allt ifrån en till fyra dagar per vecka, brukar innehålla en aktivitet. Som tex en dag hos arbetslivsresurs, eller ett studiebesök, träna hos sjukgymnasten osv. Men Igår tex blev det tok mycket. Först fick jag för mig att åka och träna på morgonen, då det annars går för länge mellan passen. Efter det kom jag på att jag måste förlänga sjukskrivningen och ringde om detta och fick tid en timma senare och på det skulle jag in till stan på arbetslivsresurs. Kom hem med en fantastisk huvudvärk som höll i sig hela kvällen.

 

Idag hade jag bara ett läkarbesök för W på eftermiddagen inbokad. Men så i går gör R sig illa med en blå tå som resultat och det blev ett läkarbesök till för idag. Turligt nog så fick jag tid tidigt för R, så det är redan bort gjort. En blödning bara och ev en liten stukning, han ska försöka belasta foten lite försiktigt en vecka. Jag var orolig för ett besök på röntgen och hur vi skulle lyckas tima ihop dagen.

 

För övrigt har jag en plan på att baka, men det ser ut att gå helt i stöpet just nu. Inget flyter på som det ska. Gjorde för övrigt rosa hallon smakande drömmar i måndags, som jaa, jag vet inte, har aldrig gjort drömmar tidigare, men så spröda blev dom inte, men hyfsad smak dock. Gjorde också havrekakor som blev till flarn....ha ha ha....med brända kanter. Kan ju bero på fel socker kanske och vad vet jag men för hårt smör kanske. Mjölmängden var helt enligt recept och jag bakade ju av alla på en gång. Har lärt mig att inte göra så nu.

 

Ja men det ska hur som helst bakas något idag då, om än jag inte vet vad just nu.

 

Nä nu ska jag försöka stoppa i mig något vettigt och sedan ge mig på bakningen igen.

 

Tjing tjing