Det är lördag förmiddag och oj vad trött jag är! Men så sovde jag skit i natt också. Bläk för aj aj i axeln och ont i halsen. Vaknade minuter efter 4 och låg vaken fanken så länge. Lyckades somna om i vart fall och sov till halv nio!! Ha ha...det var sovmorgon det. SÅ skönt. Men det är jobbigt att behöva vakna på nätterna av värken.

 

Var ju till läkaren i onsdags. Ja det gav ju absolut inget. 15 minuter tog det och vad fick jag fram? Jo det är ju taget rätt nya röntgenplåtar, så jag borde kontakta sjukgymnasten eftersom han har mer erfarenhet av det här.......jaså?! Ja ja....får bli måndagens göra. Känner mig inte ett dugg förvånad liksom.

 

Gårdagen spenderades som så....upp å jobba, hem å fixa käk, in till staden fixa lite kläder å skor till sonen, iväg på fotbollsmatch för dotter i regn. Sitta i bil å kika på match, hemåt med sväng förbi Burger king å lite kvälls mumms, hem å se film å sen sova. Det var gårdagen det.

 

Jag har varit duktig och röstat i EU valet, så jag är en av de få som faktiskt har något att säga till om vad gäller EU nu då. Röstar man inte så struntar man ju således i det hela kan jag tycka. Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle välja. För EU bestämmer ju över oss så att säga, så jag tyckte det var viktigt att få med något som kan hjälpa oss här.

 

Inför valet blev jag rätt arg på hur de olika partierna framförde sina åsikter. För vad det mesta jag hörde gick ut på, var smutskastning av andra partier för att få fram en liten del av deras åsikt. Slutligen det enda man fick fram var att den och den skulle man INTE rösta på för gjorde man det så då blir det så här å så här. Vad jag ville veta var vad vart och ett av partierna stog för och hitta det som stämde mest överens med mina åsikter.

 

Det är mycket gnäll på SD tex, vilket jag kan förstå. Partiet förknippas med mycket dåligt. Men jag kan också förstå varför så många röstade på just det. Det står mycket för att vi måste se till oss själva här i Sverige innan vi kan hjälpa andra och det måste jag ju ändå hålla med om. Dom har många åsikter jag står bakom och många jag absolut inte kan förlika mig med. Så för att göra saker och ting klara, så röstade jag INTE på SD. Men jag kan absolut förstå tanken bakom de som gjort det.

 

Jag undrar hur det kommer att gå i riksdagsvalet med de resultat man kan se efter detta val?! Jag önskar bara att jag kan bilda mig en uppfattning som baseras på partiernas politiska intentioner och slippa smutskastning. Jag är för demokrati så låt oss få en korrekt sådan.

 

Nä nu ska fröken ta sig en tre kopp tår kaffe tänkte jag.

 

Hupp