Detta eviga regnande. Är så less på detta. Hua ligen, lite mer sol skulle inte skada denna dystra själ...*skrattar*, men nä inte så, men det behövs mera sol nu tycke jag. Man blir ju piggare av den också. Mår för övrigt piss idag. Åkte på huvudvärk tidigare idag som bara har eskalerat. När jag hämtade kidsen så blev jag så yr, så jag faktiskt tvekade ett tag att cykla. Mått illa på det dessutom. Kom hem la mig på soffan och har legat där sedan dess. Inte fixat att ha ögonen öppna, dom har värkt. Bränner i kroppen dessutom, så jag undrar vad som är på g.

 

Skrev ju sist att här skulle det tvättas och ja visst, det tvättades och hängdes ut. Sista maskinen som hängdes ut tvekade jag till och sa till min sambo, att det ser ut att dra ihop sig nu. ”Nä men så där har det sett ut hela dagen”, svarar han. Sen hänger han upp allt och vi går in. Jag somnar på soffan och vaknar å tittar ut på det eviga pissandet som pågått ett bra tag då marken är betydligt blöt å gubben sitter bara å glor på tv och bryr sig inte. Alla dessa kläder på tork ute, men nu mera genomsura. Bara att låta det hela hänga. Ja ja, så kan det gå.

 

Ska bara tillägna hela det här tjaffsandet om riksdagen och de partier som faktiskt blev inröstade. Tycker att vi lever i en demokrati där vi folket, får göra våra röster hörda via rösträtt och val. Nu har folket gjort sina val och då ska det försökas att manipulera ut folkets röst från riksdagen. Vi vet inte vart det hela leder med de partier som finns där som nu är inröstade. Låt det ta en mandatperiod så får vi se vart det hela leder. Blir det ramaskri för att landet leds fel, jamen då visas ju det missnöjet vid nästa val, eller hur?! Ja ja, så är det. Jag röstade på sossarna jag och det står jag för. Hade jag röstat på kristdemokraterna eller miljöpartiet eller nåt annat av de där partierna, så ja, då hade jag stått för det. Till och med om jag röstat på sverige demokraterna, så hade jag stått för det. Dom har för övrigt många synpunkter som jag faktiskt håller med om.

 

Nä, nu ska mitt tunga huvud och jag dra oss i säng tror jag. Natti.