Aj aj aj, vad det bultar och det bankar (sång text)....ja, det är hjärtklappning i dag också. Men jag har mycket nu så kan tänka mig att det är nån stress faktor som ligger bakom och pyr.

 

Axeln smärtar duktigt idag med. Önskar att all skit kunde ge med sig så man fick känna sig frisk och kry. Inte som nån gammal kärring med ständiga krämpor åt alla håll å kanter. Antar DET är jobbets fel i mångt och mycket fast ja...kan ju eg bara skylla på mig själv som inte börjat träna bodybuilding. Ha ha.

 

Gräset som jag skulle klippa igår...ja det blev delvis klippt. Va ju som så att klipparen vägrade starta när jag stängde av den efter det mesta var klippt. Såg inte klokt ut med en fyrkant mitt på som var mer än dubbelt så långt...*S* Så idag fick gubben fixa det hela.....visade sig att det var soppatorsk...ha ha ha ha...då ska det också sägas att jag faktiskt kollade i tanken och det var några cm där, så jag antog att det inte kunde vara det och det faktum att gubben hade med sig nyckeln till garaget där bensindunken stog. Men lite penibelt var det nog. Men nu är det då klippt.

 

Varit och kikat på ett antal sommarstugor över en tidsperiod på ett par månader nu. De flesta i fel prisklass och övriga på väldigt mycket fel läge. Men idag så fanns det en som faktiskt var rätt så ok. Tål att funderas på så att säga.

 

Bara för att byta ämne totalt då....jo jobbet. Ska i morgon och på torsdag ha min sommarfågel (sommarjobbare) hos mig. Ska bli intressant. Hon har tydligen inte städat förut och hon har spenderat första två dagarna med en annan kollega till mig. Så vi får se vad hon blivit lärd nu då. Kommer säkert att gå bra, men lite spännande är det nog :)

 

Sen ett par år tillbaka har jag utvecklat en smärre fobi för spindlar. Tror att det är min mor som överfört den på mig. Nu mera funkar vanliga små spindlar utmärkt, men de med långa ben eller håriga sådana......hhhhhuuuuua!! Vad jag ryser vid blotta tanken. Får en lätt knut i magen också. Å till råga på allt så har en arbetskamrat fått mig att ha empati för de små stackarna. Så än om jag avskyr dom kan jag inte ta död på dom.

 

I går var det andra gången jag fick mig en skräck upplevelse på ett ställe på jobbet. Har sett en mängd både levande och döda spindlar modell lite större där. Men i går var det en i en soppåse i ett omklädningsrum. Just denna gången fanns det bara ettt papper i påsen och jaa, jag tänkte att det kändes onödigt att byta påse bara för det, så jag tog tag i den med mina handskbeklädda händer och skulle lyfta ur den och i en annan påse, då det plötsligtt flimrade till något som jag första hundradelen tolkade som en tråd och sen såg jag ayy dey var ett ben. På ögonblicket av en blinkning så släppte jag tillbaka pappret och vips kom den där långbentingen upp på pappret. Alltså fyyyy för den lede så jäkla äckligt!!!

 

Då vet jag ju med mig att jag fixar inte att lämna det och mycket tveksamt om jag fixar att bära påsen heller. Men tog mod till mig och lyfte ur och knöt åt ordentligt och sen fick den åka med svepkäppen en lång sträcka innan jag tog i den igen. Känner en klump i magen bara jag tänker på det. Men jag har blivit bättre med fobin faktiskt. Fixar ju som sagt små spindlar nu mera.

 

Nää, om man skulle ta sina brännande ögon och fumla sig i säng kanske. Natti.