Tisdag morgon, blev lite tvär trött och slö slapp å likgiltig då jag insåg att det skulle bli ytterliggare en vab dag. Är sjukt less på det här flamsandet nu. Var så skönt då gubben var hemma på morgonen med barnen, för då slapp jag allt det här. All energi bara rann ut då W sa att hon hade ont i hela kroppen.

 

Eg skulle mamma ta kidsen nu på morgonen. Hon hade sagt att hon ville göra så. Ringde till henne för att kolla så hon var uppe vid 6, men då hade hon hunnit somna om. Ingen fara alls, för det var ju en timma kvar innan jag började. Gick och väckte kidsen vid halv och då sa W att hon hade ont i kroppen.....fick inte tag på mamma i tid, utan hon han hela vägen hit. Ja så långt är det ju inte, men dock så onödigt. Stackarn fick stressa upp och iväg. Hon hade ju gärna kunnat vara hemma med tösen, men ja, då man inte vet vad det är hon har så är det ju onödigt att smitta. Kan ju vara den hemska förkylningen eller så.

 

Japp så dagen lär bli lugnet själv och så trött som jag är så jaa...lär ju dåsa på soffan efter jag lämnat sonen. Ska ringa tandläkaren också ja. Får jag inte glömma. R som har dubbla tänder mitt fram pga det är så trångt. Går dåligt att hålla riktigt rent och tror att det kanske ev är ett hål där....hmmm....

 

Japp japp...får se om jag uppdaterar senare

 

Todilo