Fick en fråga i veckan av en vän i Umeå. Hon ville komma och umgås och det tyckte ju så klart jag och T var en toppen idé. Vi frågade om hon ville komma hit hela helgen. Och det ville hon ju.

Så i vanlig ordning så blir det en himla massa surr. Om precis allt och inget. Tiden gick så himla fort och vi har inte hunnit prata av oss än eg.

Vi skulle bada i tunnan och började i god tid att fylla den och elda. Under tiden spelade vi spel åt lunch och pratade. Klockan blev halv tio på kvällen innan middan blev klar och vi kom ut i baljan strax efter tio. Jag badade bara i två timmar medan T och E badade nån timma till.

Helt klart en super helg som bara försvann från oss i tid. Vi skulle behövt några dagar till på oss kändes det som. 

Vänner som man kan umgås med så obehindrat utan krav är en gåva. Jag har ett par stycken sådana och dom är jag rädd om. Sanna kompisar i alla lägen.

Dagen idag började med tröttmössan på i vanlig ordning. Har få planer för hur den ska fyllas till sambon kommer hem. Men det är ett revbensspjäll som ska lagas, lite tvätt och så där. Allmänt långsamt med andra ord eller man kanske ska vända på det och säga att det blir en vilsam förmiddag.

Kommentera

Publiceras ej