Ja men god morgon på er. Idag är det torsdag och jag fick bli hemma med sonen idag. Han har gått å blitt förkyld och var riktigt hängig i morse. Kan inte säga att det märks så mycket i detta nu, då han spelar hockey på x-boxen å står å skriker å lever om. Ja ja......men han ska inte vara ute å frysa i vart fall och kan vara skönt för honom att få vila lite.

I dag ska dottern ta skolkort och i morgon så är det sonens tur. Mår han på ett ug, så får T ta honom till skolan för just fotograferingen. Är ju som roligare å ha honom med på klassfotot.

Igår var vi och uppvaktade vår barnlediga chef som fått sin andra dotter. Hon var lika liten som hennes stora syster var...en liten plutt som faktiskt höll på att somna i min famn :) Är så mysigt med små bäbisar och speciellt då dom inte är ens egna...*S*....då det blir kinkigt så langar man bara över till mamma eller pappa :)

Annars då så är man i cruisefasen och dolar på med en alldeles för långsam viktminskning, men skite samma, det går ju nedåt i vilket fall. Snart helg igen och en vit sådan. Hade gärna smuttat på ett glas rött eller sugit i mig nån öl, men sånt nöje får man lov att spara på nu. Suktar efter de salta pinnarna som vi har i köket också. Dom ligger där på bänken och lockar på mig. Men mja....vi får se hur länge jag kan vara ståndaktig. Kanske att datumet är gammalt då det blir daxs, så då kan jag helt enkelt inte...*s*

Som då jag började med mitt sista uppehåll av rökningen också. Hade cigaretter i närheten utifall att och jaa....det gick ju bara fina fisken att låta bli då :) Är så nöjd över det.

Fick höra en händelse som inträffat på skolan igår, som upprörde min dotter ganska så mycket. Tycker att föräldrar kan informera sina barn korrekt om saker och ting och vissa delar kan man ju till och med utelämna. Allt behöver inte komma till barnens kännedom. Så tråkigt att en händelse ska kunna blåsas upp till något det inte var och att just det ska behöva utageras på skolan bland barnen. Nä, det ogillas skarpt.

Så dagen idag kommer att bestå av...hmm....diskande bla.....lyssna tills öronen blör på en babblande son.....betala räkningarna som inte har hunnits med tidigare i veckan och mjaa....jag vet inte...kanske lite tvätt å skit också. Vi får se ;)

Tjing ding