Hej hopp i galoschen. Gubben ute å åker hoj så här på torsdag kvällen, inget konstigt med de, för han är ju sällan och aldrig hemma på kvällarna nu mera. Tycker att jag får träffa honom mindre nu då han jobbar det "nya" skiftet, mot för förut. Men men...klaga för döva öron kan man ju.

 

Har inte jobbat idag och är ändå så jäkla trött så jag skulle kunna gå i säng redan nu. Kidsen tänker äta glass nu och sen på en stund blir det sängen för hela slanten :) Måste skämma bort de små skit ungarna lite ju :)

 

Vi har tillbringat dagen på sjukhuset med W. Har opererat bort en liten sak som hon helst inte vill prata om, så då talar inte heller jag om vad det var. Men hon fick bli sövd och det var en sju jäkla massa före med en massa förberedelser redan igår kväll och en hel del i morse. 5 klev vi upp och han ändå bara prexis i tid till sjukhuset. Men operationen gick bra och fort framför allt. Lite läskigt att sitta med henne då hon skulle sövas. Mamma hjärtat veknade totalt och jag var duktigt nära lipen. Men som sagt allt gick finemangs och vi han till och med hem i tid för att gubben skulle kunna hämta R på skolan.

 

Så nu har W hunnit med operation och en spricka i foten (snarare ring tån för att vara exakt) på en veckas tid. Inte klokt vad denna unge får utstå. Vi diskuterade mera mjölk drickning till kidsen, eftersom hon nu brutit eller ja, fått sprickor, på två olika ben i kroppen inom loppet av ett år. Kanske måste öka på kalkmängden i kroppen på henne.

 

Sen satt vi här hemma och surrade när vi kommit hem. Och rätt var det var så hörde vi en sjujäkla smäll uppifrån och taket rörde sig så pass att lampan skakade. Jag var helt säker på att taket rasat in på övervåningen. 1000% säker. Vi sprang alla upp i två kliv skulle jag gissa, men det visade sig att katterna tagit sig in i vårt blivande sovrum som vi har haft som lagerlokal eller förvaringsutrymme för alla våra saker och ja, dom står ju kvar. Gubben hade staplat upp ett antal tunga kartonger på varan och där uppe sprang ju så klart två av våra töser och välte ner skiten. Måste säga att det var en otrolig lättnad. Lite trasiga sentimentala pryttlar kan man ju ändå liksom sopa under mattan på ett vis. Min inbillade takras kostnad hade ju blivit ofantligt mycket högre och lika dyr skulle jag tro. Sen boende möjligheter i ett hus med inrasat tak........

 

Fantasin kan onekligen skena iväg.

 

Nä om man skulle ta och se till att kidsen strax kommer i säng.

 

Natti natt världen och kanske kanske kanske jag syr en väska kväll.....duktigt sugen liksom!!

 

Tjing tjing.