Så där ja. Fredagen är här och jag bestämde mig att skriva lite blogg trots allt. Har spenderat en stund redan vid datorn och fixat räkningarna, men äh, som jag skrev på fb förut så skiter jag i min krånglande axel idag och gör vad jag vill. Just idag dock så kan jag inte ha bh bandet vilandes på axeln, då fingrarna domnar hela tiden. Det gör dom ändå, men om jag har bandet på, så trycker det mer och känns värre. Så ena bandet hänger ner för axeln. Tänkte det kunde vara jätte bra å veta liksom....*s*

 

Nä men det är en super fin dag igen och jag håller på i tvättstugan som ett psyk. Försöker få mina vita t-shirtar vita igen. Kan inte begripa varför solskyddsfaktorn ska färga av sig på det där viset! Men det är ju ett nödvändigt ont på denna bleka kropp. Håller på att tvätta om allt för andra gången med klorin för blekande effekt. Får se hur pass flammigt allt blev eller kanske inte.

 

Har idag tagit mig i kragen tillslut och ringt det hemska samtalet som jag sköt upp hela dagen igår. Skulle ha ringt redan i tisdags, men nä, å i onsdags skulle jag också ha ringt, men då hade jag andra ursäkter som att ta en unge med till sjukan. Hade en bokad tid där.

 

Idag har jag suttit med mobilen och kollat fejjans återbruks sida och fått mängder av inspiration. Hittade också hur man kunde göra blommor bla med lite ståltråd och nagellack som absolut måste testas. Har ju mängder av snygga lack. Hittade också hur man kunde måla på glas med fil och blev ju sjukt sugen på att göra insynsskyddad nederdel av fönstren, men ah, får se hur det blir med det. Blir ju samtidigt lite värmeskydd för blommorna, som jag för övrigt nog måste ställa upp nu.

 

Nä nu ser jag att klockan går, så sambon ska väckas. Själv ska jag börja tagga igång för praktik igen på måndag....känns.....ja det känns.

 

Hej