Ibland ter sig vardagen ganska udda. Jag går in i köket för att ta tag i disken, men känner att jag nog bör gå och tömma ut trycket efter den tredje koppen kaffe först. Sagt och gjort, sätter mig på toa och upptäcker att det är blött runt toaletten på golvet. Till saken hör att vi installerat duschkabin och borde slippa det där blöta nu mera. Men blött är det likväl. Så efter toa besöket sätter jag igång att lokalisera vart vätan kommer ifrån.

 

Upptäcker att det kan vara kondens från vatten-tillförseln till toan som också visar sig vara dammig. Hmmmm...ja jag måste torka torrt runt toan för att senare kunna sätta en sträng med silikon runt och sätter igång med detta då jag känner att toaletten luktar kiss. Så efter att jag torkat torrt runt toan blir det stor städning av självaste dasseriet. Så när jag är klar med detta så får jag för mig att skura den nya duschkabinen som såg något fläckig ut av kalk och övrigt mojsigt efter alla duschar.

 

Sen gick jag ner och tog tag i disken. Tog ju bara en halvtimma extra liksom. Händer ofta att då jag ska tvätta av mig så blir det en sväng med toan först eller kanske handfatet. Inget ovanligt med det. Undrar om jag är själv med detta?!

 

Suttit och kollat över mina betyg och kommit fram till att jag har den mesta behörigheten för att söka in på diverse utbildningar. Känns ju bra då på sätt och vis då jag funderar på eventuella studier i framtiden. Kikat runt på olika utbildningar också och känner mig ganska så virrig inom allt. Vad vill jag då och vad klarar jag av då? Finns det jobb då?

 

Ja ja.

 

Tränade igår för första gången på länge. Det har gått två veckor utan träning. Den första var pga födelsedags firande av rang och den andra pga att jag uppsökte den där osteopaten. Nu ligger hon något bättre till på min skala från 0-10 vill jag lova. Hon låg ju tidigare på -25 eftersom jag fick så jävla ont rent ut sagt. Värken är något annorlunda nu mera så jag kanske skulle vilja placera henne på plus faktiskt. Det är inte toppen det här, långt ifrån, men kanske en +1-2 någonstans. Känts bättre än på länge. Inte just idag då, då jag har mycket känningar efter träningen som jag var på igår.

 

Ja, träningen ja. Äntligen lyckats övertala min något omobila mamma att ta sig till sjukgymnasten och träna. Frågade faktiskt honom om hon fick och det fick hon så klart. Men igår så fick hon ju för sig att jobba på ordentligt och det tyckte jag var lite väl häftigt kanske. Då hon har såpass stora problem med fötter och ben så kanske man första gången inte ska ge sig på att promenera i rask takt i 15 minuter och sedan cykla på i 20 till. Mja, jag har oringt henne ännu, men ska göra det för att höra hur hon har det i kroppen idag. Har en liten förhoppning på att lyckas få med henne ut och påbörja att träna lite för att just röra på sig lite. Inte ohälsosamt direkt om man säger så.

 

Nä nu har jag känningar av allt det där kaffet igen. Blev säkert för att diskmaskinen tystnade....kanske kan hitta något mer att göra där uppe :-)

 

Hej hopp