Ja då har man gjort dagens goda gärning. En granne kom förbi och behövde lite putthjälp. Dom hade lyckats sätta fast sin bil ganska så ordentligt. Två unga tjejer som skulle ta sin sport Mercedes från gården och det gick inte så bra. Ett tipps med automat är ju att gunga sig lös, funkat ypperligt de gånger jag lyckats sätta fast mig och ja det har ju hänt ett par ggr. Dom hade lyckats gräva ner sig ganska så bra.

 

Såg att dom stog och höll på, men jag är ju inte direkt i form för att putta på nån bil. Men då dök ena tjejen upp och frågade. Jag sa att jag var krasslig, men prova hos grannen. Så hon gick dit, men jag glömde ju säga att man måste gå in genom första dörren och knacka på nästa. Kanske lika så bra, för hon gick och bad om hjälp av ett par andra grannar. Jag stog och kollade i fönstret och dom var aalldeles själva ute och skottade, så jag klädde på mig i alla fall och gick dit. Men de andra dök också upp och med hjälp av alla så kom bilen loss och tjejerna var glada och fick komma sig iväg.

 

Fick till och med en spontan kram av henne...kändes roligt. Visade på hur tacksamma dom var.

 

Lyckades ta mig från gårn i förmiddags och iväg med bilen till affärn. Handlade ganska så duktigt, för hela veckan faktiskt. Kom undan för 700 pix och då dessutom med två filmer som jag lovat barnen. Har ett Rachel Ray recept jag vill prova...pasta med ansjovis....å sallad!

 

Nä ska ge sonen macka nu tänkte jag.