Ja idag har det nog snöat mest hela rackarns dagen. Om än det kommer ner i små små mängder. Önskar mig en läkt axel så jag får sätta igång med städandet och pyntandet.

Farbror doktorn ville inte träffa mig idag, eller ja, snarare så att han var ledig och tydligen kan jag inte gå till någon annan då. Ja så kan det tydligen bli. Å jag som ska börja jobba på måndag och jag kan ju inte sätta igång helt å fullt på en gång. Själv skulle jag vilja testa minimalt och sedan få öka på. Men men.

Hostan startade igår. Märktes särskilt då jag skulle gå i säng. Herre jösses!! Fick lov att bädda hööögt under huvet och smälla i mig mängder av halstabletter. Funkade, eftersom jag somnade tillslut och sovde som en stock hela natten. Nu är jag igång igen med hosta hosta hosta och det startade ju så fort jag klev upp i morse. Får upp pytte pytte med slem ibland då jag hostar till. I den här akten får jag ju fortsätta kraxa tills jag dör!

Nu har jag två vildingar vid tvspelet. Vilket liv!! Det är Skröder hit å domar jävel dit. Ja å så på det en vrålandes mamma, som bannar svordommarna och andra fula ord.

Nä, klura på nåt käk då. Gubben får utföra å jag komponerar :)) Bästa varianten.

Tjing
 
PS
Satte upp första delen av barnens "vecko" adventskalender. Ska dit lite paket och mera dekorationer.
DS