Ja nog skulle man behöva mer tid på ett dygn. Absolutimento. Dagen tar slut aldeles för fort och orken med för den delen. Jösses vad trött jag är nu mera. Var dag blir bara värre och värre. Hoppas på en snar ändring så jag således kan känna mig pigg en dag. Skulle känna skönt :)

Jobbade mer tid en massa förra veckan och ska så göra också denna. Började i dag lite mjukt med en timma mertid. Men i morgon ser det ut att bli hela dagen. Så typiskt då det är skidor samma dag. Blir mer stress och det behöver jag ju verkligen inte, men pengar behövs ju för den stundande utlands resan som är bokad.

Har i helgen för övrigt gjort som mest nada. Handlat firrar och lite annat smått och gott till djuren. Bygt en hel del lego med sonen och surrat med dotra som är ett levande pladder nu mer. Jo vi var hos bästaste vännen och drack lite java som satt finemangs i magtrakten. Men attans så halt det var på vägen!! Såg en tant som lyckades halka sparken till trotts. Huvva!! Men det verkade gå ganska bra, för fort var hon uppe igen och sparkade vidare.

Sitter och irriterar mig över detta förbannda i som hela tiden trilskas. Har alltså pajat tangent hållaren på min bärbara, så i:et fladdrar lite löst i vinden så att säga. Ytterst irriterande. Nä nu ska jag snabb kika på lite dalmatiner mollysar och sen natt gärnet.

Sussiluring