Sitter och lyssnar på slagen som ekar utifrån. Rogivande på nåt sätt :) Hur som haver så är det tisdag och midsommar helgen är härmed officiellt över sedan någon dag. Kunde gärna fått vara lite längre. Skönt med ledighet. Men det är ju bara drygt 1½-2 veckor tills semester i fyra. Underbart!!

 

Midsommar helgen har spenderats i fjällvärlden. Mycket trevligt med god mat, trevligt sällskap och värme, men inga mygg :) Passar mig utmärkt. Mygg är ett nödvändigt ont som för min del, gärna får spendera sina liv någon annan stans. Lyckades bränna axlar lite, då det var så varmt i solen på midsommarafton, så man fick lov att sitta i linne. Sen i söndags innan vi åkte hem, så noterade vi 20 grader i skuggan. I fjälls alltså.....med snö fläckiga fjäll sidor!!! Stämde inte alls, men var super nice. Kontraster så att säga.

 

Ikväll har vi hållit på med uteplatsen en del, lär bli mer då badtunnan ska färdigställas. Men annars har jag nog mest lust att lägga mig å sova en skvätt.

 

Skulle för övrigt behövt klippa gräset, men det ids jag då rakt inte alls. Och för den delen så har det regnat i omgångar, så det går inte. Nu fortsätta med typ...jag vet inte.

 

Tjo ho