Det är måndag förmiddag och det har sölat ner en hel del vatten från himlens ulliga och gulliga moln. Nog för att dom varit en enda stor grå svart massa den senaste tiden som dessutom avgett en hel del blixtra och dunder. Har inte mätat renget,men det måste ha kommit en hel del. Åskade senast i morse innan barnen tog sig till skolan.

 

Ja det är skolstart idag och ena ungen startar högstadiet och den andra mellanstadiet. Gud så fort tiden går! Helt sjukt vad stora dom blir. Hade en dotter som inte kunde sova alls i natt på grund av värk. Jag vet inte hur vi ska göra med det här, om det ska funka att bara vänta tills läkaren ska höra av sig, eller om man ska börja på att bråka redan nu. Det är ju för hemskt att hon har så ont så hon inte kan sova!!

 

Sonen han somnade sent och har enligt egen utsago nästan inget sovit heller. Men nu vet jag att han sovit då ett par timmar i alla fall, men det är klart att lite nervös kan han ju ha varit för skolan och sovit dåligt. Hoppas dagen gått bra och att fröknarna varit snälla.

 

För övrigt så fick dom då solsken idag......än så länge. Bara att hoppas det håller i sig.