Sitter och små fryser. Har varit på fotbollsmatch i Domsjö med sonen och ja, inte för att det var så kallt eg, men man stog ju som still en bra stund och kikade. Försökte hejja på våra virrhönor till spelare och bara det var ju en sport. Fumliga och ovana på fotbollsplanen nästan hela högen och det blev ju därefter. Men roligt var det att titta på och jag tror nog dom hade det roligt också på planen.

 

Förlorade stort med typ 12-0 tror jag det blev. Nåt sånt....men men, dom kämpade på tappert. Många har ju inte ens spelat förut och andra har spelat, men begriper inte riktigt det där med att spela upp på motståndarlagets planhalva :) Ja skrattade gjorde jag mest hela tiden.

 

Bredvid oss stog ett gäng med killar i 15 års åldern eller något sånt, kanske till och med lite äldre. Dom pratade om spelarna hela tiden och tyckte ju att vi var super duper kassa. Ja jag håller helt och hållet med dom. Men då matchen tog slut så står dom och säger att så as kassa som vårt lag var va helt otroligt. Och rackade ner på en dyng dålig match från vår sida.....nu stog dom ju bara och pratade sins emellan, men grabbarna (våra pojkar och flickor), var ju runt oss, så jag brann av totalt och talade om för dom att jag tyckte att detta inte var rätt plats att säga något sånt. Speciellt inte då det var små barn det handlade om.

 

Sen snackade dom om något och gubben blev arg och undrade vad dom sa om mig....ha ha ha....ja herregud.....så vi är nog den där kärring och gubb jäveln nu mera.

 

Ursäktade mig lite för T sen och funderade över om det var dumt gjort, men jag kunde liksom inte hejda mig, för jag tyckte dom stog och pratade alldeles för högt och nära våra spelare. Men han tyckte det var helt i sin ordning. Jag fortsatte att ursäkta att jag blev så hetsig, men tydligen så skulle jag visst ha varit helt lugn i rösten och DET fattar jag inte alls. För jag blev as förbannad. Ja ja...ha ha....ibland är det inte lätt att vara het i humöret.

 

Näää, nu är klockan så där as mycket igen och inte har man gått i säng i tid heller. Jäkla skit. Bara att piss å gå å lägg sig då.

 

Natti natt