Fortsatt förkyld är man å hörvet å dan (hörvet = små fryser). Sitter som vanligt med en kopp kaffe och datorn och tänker strax natta kidsen, men dom får vara vakna ett slag till.

 

Blev hemma med W idag. Kom hem från skolan igår med feber. Strax över 38 grader, men idag har hon varit pigg och vill absolut gå på skolan. Hon fick gå och åka skrillor på Cubarinken (en ute rink), i kväll med en kompis, eftersom hon var så sugen på att gå dit en sväng. Man är ju inte död om man haft lite feber dagen innan, så jaa....tyckte att det kunde hon ju få.

 

I morgon blir det ordinarie arbetsdag igen och ordningen ska förhoppningsvis vara återställd. Du ska se jag åker på febrarn igen då, skulle inte förvåna mig. Har så mycket frånvaro från december månad, att lönen är en fis i rymden. Nästan så att företaget kunde haft den innestående. Så med andra ord så ligger en ny frånvaro månad inte alls bra till så att säga.

 

Ja för att komma till något roligt, så har jag kikat på nagellack på en amerikansk sida och det finns ju hur mycket som helst som man bara VILL ha :) Funderar på att beställa sedan. Sitter och dreglar över alla underbara färger som finns. Och då ska ju tilläggas att jag inga naglar har. Ja alltså det sitter små lingon på fingertopparna och lite halv spruckna och trasiga är dom, men det finns där. Man kan måla lingonen också ;D

 

Nä nu ska det bli nattning här. Å snytning å jaa....ska nog snart natta jag med....blev alldeles jätte trött av den där kolhydrats chocken.

 

Tjoho