Ja ha ja...här sitter man med annalkande skallebank efter ett mycket svettigt pass med Zumba. Det är så vansinnigt roligt att jag skulle kunna tänka mig att köra ett par pass till på veckan. Måndag onsdag fredag skulle vara kanoners. Man ler och skrattar och har bara vålds roligt hela tiden. Love it!!

 

Sitter nu och försöker varva ner med mera vatten och lite lugn å ro innan man kastar sig i duschen och sen i säng. I morgon börjar jag jobba mer tid. Räknade ut att det lite styvt skulle bli 51 minuter mer om dagen...ha ha ha...löjligt med dess minuter hit å dit, men så är det. Så jag ska testa att börja 7 i stället och jobba tills 14:39 för att vara exakt...ha ha ha. Sjuka tider blir det, men så börjar vi.

 

Så det blir mindre förmiddags tid för kidsen på fritids, men var dag i stort sett och dessutom alla dagar efter skolan också. Men bara dryga timman efter. Ja ja...får se vad detta gör i plånboken. Förmodligen just ingenting. Då kommer jag att jobba 6 timmar och 39 minuter. Försök räkna ut procentsatsen på den. Det är över 75% i vart fall...innan var det 74,85% typ eller nåt. A ja...så kan det bli.

 

Nä om man skulle kanske...eller ja jag vet inte....kanske inte. Ha ha...

 

Tjingeling