Första advent på söndag och här finns det ingen advent i sikte så långt ögat kan nå. Måste röjas upp här hemma innan jag kan ens tänka på att göra advent. Känns bara tungt.

 

Barnen har börjat att åka lite skidor. Träna alltså, men det var endast andra gången idag, men de verkar tycka det är roligt, så då måste dom ju få köra på det då. Bra att dom hittar något dom tycker om att göra som faktiskt innefattar frisk luft och motion. Skulle en annan också ha gjort, men längdskidåkning. BLÄK!! Rida islandshästar däremot, det skulle jag kunnat göra ett par gånger i veckan. Gud så roligt det var!!!

 

Skickade in ett foto på adventskalendern som var klar. Eller ja, man fick bara se husen. Det är små triangel boxar och små lådor också. Så då har man fixat en klar och en till att göra. Det tar emot det med. Mycket som tar emot nu för tiden som det verkar. Men det ska kirras och kidsen ska få lite smått och gott i paketen.

 

Sitter och tittar på Sickan som fått för sig att kliva upp på rums bordet. Brukar schasa ner dom då dom gör sånt, men nu hade hon hittat en bit av en macka som hon tydligen tyckte var god. Limpa till katten...ha ha ha. Ja där ser man. Hon nobbar kattmaten för tillfället. Tycker den är jätte dålig. Men att välja mellan limpa och kattmat verkar ju som ganska otroligt.

 

Nää, om man skulle leta nåt mönster på en amigurumi att göra. Vad skola det bliva denna gången?

 

Tittelituten