Veckor och månader flyger förbi, tänk att det verkar som om våren är på g. Känns lite si och så då jag faktiskt tycker om vintern, men nu finns det ingen snö att göra något roligt med längre å då kan den ju lika gärna ta och försvinna helt.

Uppfarten är ett sörjigt slirigt kapitel som är ruggigt halt då det frusit på på natten. Men jag kan lova att det är snösörja då jag kommer hem från jobbet....knappt så bilen tar sig fram och vattnet formligen forsar ut för vägen. Grannen är nog inte så glad då vätan åker ner i källaren, men det borde ju vara vägverket eller kommunen som ska hålla trummorna uppe så vattnet kan rinna undan.

Idag fick jag lyxa till middagen med att åka och hämta barnen hos mamma, dit de båda tyckt att dom skulle gå tydligen. Ja å med lyxen vill jag mena maten som mamma lagade åt oss....all mat är ren och skär lyx då man inte behöver laga den själv och idag blev det sallad och fläskkotletter för min del medans ena delen av barnen åt det samma som jag plus potatisbakelse och den sista åt spaghetti med köttfärssås. Vi blev ett mätt gäng och slapp tänka på käk när jag väl kom hem.

Jobbet då? Jo det går riktigt bra. Skriver texter så ögona blö och hjärnan blir slö, men jag tycker det går bra ändå. Ibland saknas kreativiteten och allt bara knyter sig men det brukar lösa sig. Har blivit riktigt bra på ordbajsning stundvis, kan inte säga att det samma gäller här, vill ha en del substans i här men det blir mest en massa ordbajsning faktiskt här också...ha ha...vilken ögon öppnare. Får lov att bättra mig avsevärt, bara att inse.