Onsdag på vecka 2 av denna delen av sjukskrivningen. Har väll varit hemma nu.....snart 4 veckor. Sjukt less på denna skiten. Å inte blir man bättre heller.

Men å andra sidan får jag väll skylla mig själv, då man inte ska göra något och vips fick jag syn på badbombsgrejorna. Tingeltangel hade jag blandat ihop ingredienserna och format 8 stora och 9 pytte badbomber. Japp å med det så blev det ju värre. Alltså inget tungt kroppsarbete, utan jag behövde bara stå och knåda ihop de lösa pulvren och färgerna en stund och sen pressa i form för att sedan ta lös på en gång. Skit simpelt å inte krävande, men axeln, nacken, armbågen, ryggen och handen protesterar högt dagen efter. Tack så mycket för den här skiten.


Allt som jag tycker om att göra kan jag inte. Fick stränga order av sjukgymnasten att låta bli att göra badbomber. Alltså kan jag inget göra.......

Var hos mamma igår och hon skulle bjuda på mat. Jag hjälpte till med att göra blomkålsmos, då hon aldrig gjort det förut och inte visste hur vi brukade göra i och med dieten. Ja, det lilla jag gjorde där var ytterst smärtsamt. Fan man har bara lust att sätta sig ner å grina. Jävla skit man har dragit på sig. Nu är ju inte det här världens ände, det finns människor som har det värre. Många människor som har det, men livet är inte direkt det roligaste just nu. Sjukgymnasten kan inte ge mig övningar heller vilket är skit. Så jag kan ju inget göra för att det ska bli bättre. Ja röra på mig och försöka vara stolt i ryggen så att säga.

Äh, ibland får man bita ihop, men att behöva bita ihop resterande av livet om detta fortsätter?! Jag äter ju värktabletter flera gånger om dagen som det är och hur blir det i så fall med jobb?!

Får lov att bli ett medium, då behöver jag använda mest skallen...*s*...eller få se...det var det enda jag kom på där man inte behöver använda armarna...ha ha ha....

Hur som haver ska jag utbilda mig till något. Jag kommer att bli skit bra på det....*skrattar*....synd jag inte vet vad än.

Nä nu ska jag göra nåt annat skit tills jag ska träffa överläkaren som ska hit till byhålan.

Ha det gott alla och lev å må :)