Hej hopp...då var helgen snart slut ännu en gång och veckan kommer att rusa fram i vanlig ordning.

Gick på promenad i förmiddags med bästaste E, och det var mycket skönt. Röra lite på dö fläsket. :) Sen fick vi ju surra lite också å det är ju inte fy skam :)

Dotra har spenderat helgen med kompisar med övernattningar här å där å själva hade vi folk på mat i fredags och igår var vi på 40 års kalas. Fullt ös med andra ord.

Själv så har jag då lyckats med fenomenet att få onda axeln. Det strålar till med jämna mellanrum och ja idag har jag även besvärligt bak i skuldran och armbågen + två fingrar. Så otäckt då smärtan kommer och jag tappar kraften i handen och armen.

Ringde sjukvårdsrådgivningen och funderade lite vad jag skulle göra å hon tyckte att jag skulle uppsöka jourcentralen. Själv blev jag lite så där skeptisk och det kändes onekligen som om jag var till besvär för denna skit sak och funderar starkt på att vänta tills i morgon med detta. MEN, tänk om det är nåt mindre bra då å jag borde ha åkt in å kikat på det redan idag..... ja herregud till å vela, så jag inväntar gubben så får vi se vad som blir bestämt.

Ja ja....nä, det var de de....får lov att fortsätta invänta herrskapet från träningen.

Tjingelin