Ja då har jul och nyår passerat och vi har redan avverkat 4 av årets födelsedagar, ja 5 egentligen. Julen firade vi hos sambons syster och hennes familj. Det var en mysig afton med roliga julklappar och måste nog säga att den blev nog mest uppskattad av minstingen i familjen :-)

 

Nyår firade vi i vanlig ordning i fjällen. Blev ett antal mil på skoter en del ölande och vinande och massor med god mat, surr och trevligheter i goda vänners lag.

 

Eftersom jag har så mycket skoj och festligheter att berätta, ja då måste jag ju så klart berätta också att familjen åkte till min brors stuga under allahjärtans helgen och hade det tok bra. 8-9 mil skoter, tunnbad i flera dagar, massor av god mat och ruggigt mycket prat och trevligheter. Vi umgås alldeles för lite och för sällan, så då vi väl tar oss för så går dagarna alldeles för fort.

 

Förra helgen börjades med min födelsedag. Fick en toppen dag med gratulationer och tårta som visade sig vara sambons första någonsin. Tycker att det är på tiden efter 16 år tillsammans :-) Helgen fortsatte sedan med besök i Solberg och backtävling med skoter där. Ja alltså vi var åskådare och inget annat. Måste påstå att stå ute i blåst i -2 grader i runda slängar 4 timmar är fanken inte roligt. Med täckbyxor, skoterkängor varm tröja och vindtät jacka, gick kylan ändå in och begravde sig djupt inne under skinnet och tog alla ben i kroppen i besittning. Hua va kall man blev. Förkylningen som nästan gett med sig tog nya tag och snuvan har varit ett faktum.

 

Och snorat det har jag....oj oj oj. Idag satte det sig i tårkanalerna, så ena ögat rann över hela tiden på jobbet. Ja jobb ja....jo rå, sedan den 8 januari har jag fått turen att få en 6 månaders praktik på ett företag som håller på med sökmotoroptimering. Visat sig vara ett mycket ansträngande jobb så tillvida att hjärnan är helt uttömd då det blir kväll.

 

Så idag blev jag tillfrågad om ett jobb under en period av ungefär en veckas tid. Och ja efter att jag besökt arbetsförmedlingen, pratat med praktik platsen och ringt frågaren ett antal gånger, så är det bestämt att jag ska jobba på ett riktigt jobb under en veckas tid. Jag är super duper nöjd, bara att årestå att se vilka arbetstider det kommer att gälla. Hua hua.....dom jobbar ju till 19, men så kan det ju mycket väl tänkas bli.

 

Hur som haver känns det riktigt kul.

 

Nu ska här förberedas morgondagens middag så det finns någon mat utifall jag jobbar tok sent.

 

Tjineling.