Lördag morgon, kaffet intaget, medicin och frukost intagen och huvudvärken är ständigt på g. Funderar allvarligt på att kapa bort det onda, fast ja, då blir man ju huvudlös och tank lös och en massa dumheter kan ju hända. Så nä, jag tror jag ångrar mig. Ska inta en dunderkur med medicamenter så kanske man får lite frid en stund. 2 Alvedon och en Ipren. Hoppas det hjälper.

 

Sonen sov borta i natt, men nu är han och T på hockey sammandrag i Järved. Ska åka och hämta senare är det tänkt.

 

Jag och W är bara hemma och morgonmyser. Hade tänkt sy hennes utlovade lurv väska idag. Får se riktigt hur den blir. Svårt det där. Förrestenn så var tyget faan så dyrt och eg så svider det att sy en sketen väska. Men hon ville så gärna ha just det där tyget i sin väska och hon tänker ha den som skolväska tydligen. Ja då har hon tre väskor att välja på, men jag tror att den här kommer att bli en klar favorit. Bara att hoppas jag kommer på en bra design till den som rymmer så mycket som möjligt utan att den blir alldeles för tjock.....hmm....ja jag får fortsätta klura på den ett tag.

 

Mera då? Jo blev ju uppsagd för dryga månaden sedan, men.....förra fredagen fick jag ju veta att min uppsägning blivit återkallad. Känns ju ganska så super bra. Slipper man tänka på skola och byta jobb å sånt. Super nice. Skönt dessutom att kunna finnas nära till hands för barnen å inte behöva kajka till stan å jobba helger å lite när som haver. Nä skit skönt som sagt. Nog för att detta kanske hade varit min chans att ta mig bort från det här yrket som jaa....ryggen å nacken blir ju inte bättre om man säger så.

 

Fast å andra sidan kan vi ju ha semester och åka utomlands å allt, så bara plus just nu :)

 

Nä, leta lite väskbilder för att få en ide om hur den ska se ut...

 

Tjingeling