Ja men då var det söndag och snart är julhelgen över. Känns otroligt skönt med tanke på att vi började fira jul dagen innan dopparedan. I går var vi bjudna på middag i Umeå och där vankades det också julig mat på bordet men en otrolig varmrätt bestående av någon dubbelmarinerad fläskfile som inte gick av för hackor.

 

I dag är tanken att fira för sista gången. Då med bror och hans familj hos mamma och pappa. Men de har haft någon typ av magsjuka och sist jag hörde något var det J som kräkts. Så bara att hoppas att de vuxna inte haft något. Jag vill eg inte alls träffa dom än och dra på mig något, men men.....vi får se vart dagen bär.

 

För övrigt har julen bringat ett stort antal mycket roliga klappar åt barnen som för tillfället är placerade i stort sett överallt i husets nedervåning. Vi andra (?!) fick också en hel del mycket bra klappar. Så jag skulle nog vilja säga att vi är nöjda med julen allihopa. Och mer nöjd torde vi ju bli :)

 

Nä nu ska jag slurpa vidare på kaffet och surfa in å kika på lite reor hade jag tänkt. Missade en touch telefon igår på den samma. Mycket klantigt.

 

Så god fortsättning alla :)