Här sitter man på måndag kväll och inväntar att påskhelgen ska ta slut. Den har varit tok lång. Ja dubbelt så lång faktiskt :-)

 

Har inte gjort så mycket direkt och det är faktiskt riktigt skönt. Pappa har blivit uppvaktad och min moster har fått hjälp att installera e-posten på den bärbara datorn dom köpt. Man skrattar gott då man hör vissa kommentarer som dom har. De som inte kan så mycket om data och teknologi.

 

Gjort en massa nagellacksblommor som jag inte visste vad jag skulle göra med, men det blev en blomkrans av det hela. Skulle vilja ha dit fler blommor, men det får nog vara. Några girlanger med pärlor kanske jag kan tvinna in. Jag får se.

 

 Mina första blommor sammlade i bukett.
Några fler i skirare lack.
Kransen....

Varit och jobbat lite ute också med kratta bort lite skräp och tagit bort ett krossat fönster å de glasbitarna jag kunde plocka upp tog jag reda på. Klippt lite sly som slunkit in på tomten och klippt en buske som bredde ut sig för mycket. Hittade ett litet träd eller möjligtvis en liten buske som stog i full blom med rosa eller lila små blommor. Tok tjusigt!! Måste ta kort på den. Har...skulle tro dom heter krokus kanske, som blommar lite överallt mitt i gräsmattan....ha ha ha...

 

Nä nu ska tant ta och ta sig mot sängen. Jag brukar ligga vaken så länge, så hej hopp :-)