Då var denna helgen snart över igen då. Tycker helgerna bara rusar fram och inget hinner man med. Missade att ta ledigt på måndagen, så det är bara att snällt och vackert gå å jobba. Önskar så här i efterhand att jag faktiskt tagit ledigt. 4 dagars ledighet ger mig ju en hel del ork som saknas efter en vanlig helg. Ja ja.... Shit hapens.

 

Sitter och gäspar som ett tok nu. Spenderat ett slag av dagen i både stor staden och i bilen. Tok trött. jag blir så färdig när jag är ute i svängen...ha ha ha....men ja trött som en gnu. Behöver sova lite middag.

 

Så då har jag snabb vilat lite. :)

 

Var till stora staden igår med kindsen. Var billösa, så vi tog cyklarna till tågstationen och åkte alltså således med tåget till Ö-vik. Blev en bra men snabb dag för oss där. W shoppade 3 påsar för 49.90 stycket. 3 påsar med överraskningssaker. När vi slog ihop summan av de pris lappar som dom hade på sig (alltså örhängena, halsbanden, hårgrejerna osv), så blev det hela på 1380 pix någonting. Vilket kap :)

 

Var också å snusade på den parfym som jag luktade på då vi åkte till Kanarieöarna. Den luktade fortfarande helt underbart och jag tog mig en dusch på handlederna för att se om jag faktiskt passar i den också och jaaa....mmmmmm....så gott jag snusade.

 

Så idag hade sonen avslutning på hockeyn och den hade dom på bowlingen. Var tydligen mycket lyckat :) Jag och W passade på att ta oss en tur på stan och ja, jag köpte parfymen. Jisses vad det sved i samvetet då jag köpte den. Inte alls roligt. Jag är nöjd samtidigt som jag mår dåligt över det....inge bra som sagt. Men när jag sa till T att jag köpt den blev han bara glad och sa att han unnade mig den. Men sen sa jag att så länge jag inte brutit förpackningen kan jag lämna igen den, ja vad gör han...ha ha ....jo han sliter sönder plasten bryter förpackningen och sprayar lite på mig. "-Så då har du använt den..." Tok gubbe :)

 

Men det var som skönt ändå. Köpte oss lite nya tränar kläder också, så får vi se vad vi gör av det, men tanken är ju god...ha ha.

 

Sen så är ju bil 1 lagad och vi kunde brumma i egen bil till stan idag :) T är en guldgruva och pappa han är också ganska bra att ha till hands. Nu kanske man ska laga lite käk så där till kidsen och mig själv. Hungrig ä vad jag ä.

 

Ska ta min onda rygg sedan början på veckan och dra mig till spisen.

 

Tjingeling :)