Då var det dag 6 av bloggade dagar. Har hunnit med att göra en mammografi....nummer 2 här i livet för mig faktiskt. Den första hade jag sluppit göra om jag bara hade fått tid hos en läkare i stället för att dom ville jag skulle ringa röntgen direkt. Hade då också sluppit bli idiot förklarad av läkaren där. Men hur som haver gick det väll som förväntat. Ganska så snabbt och jävligt smärtsamt. Men det är ju klart, först blir tuttarna tillplattade till smärtgränsen och sen trycker dom till lika mycket till. Inte skönt så att säga.

Jag är hemma och vabbar. Lillan är febrig och ont i hallsen. Hoppas på att det inte ska vara baconflunsan. Har själv gått med skallebank i jaa...måste ju va typ 2 veckor nu. Har antagit att det varit ögonen som spökat, men nu är jag inte så säker. Mamms och papps hade tydligen också inledande huvudvärk innan dom blev sjuka i förkylning.

Lagade spännande middag i går. Cannelloni, alltså pastarör i storlek 2 cm vida och kanske en 7 cm långa. Fyllde med en super spännande köttfärsröra och en god bechamel och så klart riven ost. Kidsen....mjaaa....lillen tyckte väll det var lite si så där, lillan hade så ont i hallsen, åt lite men tog mer senare...*S*

http://gourmetmomma.blogspot.com/2008/06/easy-dinners-super-quick-cannelloni.html