Onda ögat och onda huvudet. Ja alltså jag har verkligen ont i ögonen och huvudet. Antar det är bristen på sömn som ställer till det för mig. Tar en massa kaffe i förebyggande hur som haver, men lär ju bli nån värkis på en stund om det inte lättar.

 

Är buzzador för storytel. Vilken grej alltså!! Fick en plötslig ingivelse att jag skulle leta efter Isfolket då jag vet att något av dessa bolag med ljudböcker läst in dom själv. Och vips, visst var det dom som hade!!! Har inte hunnit lyssna så långt bara. Sen har jag möjlighet att ge bort böcker också om jag fattat det rätt.

 

Midsommarhelgen firades i sedvanlig ordning i fjällen. Har ju blivit som en tradition. Mycket trevligt att bli medbjuden i år igen. Midsommar firades i ömsom snöfall, ömsom regn och ömsom solsken. Ingen stång hans med att resas, men vi tog oss en tur för att leta reda på en geo cache på Storknoppen som det hette och på vägen hem så passerade vi hembygdsgården i byn och där stog en stång så de minsta fick dansa lite å sjunga :-)

 

 

Den där trippen efter cachen var ju något också. Jag har ont i kroppen än....ha ha ha....om man säger som så, så är ju inte den här kroppen och speciellt med den här vikten, van att gå uppför branta berg och backar och knicksa sig över hala stenar, hala stigar över lag. Så att svanken skriker av ovanhet liksom arslet och ryggen, DET är inte alls konstigt. Men visst var det som roligt. Lätt imponerad av de sex barnen som bara knatade på. Den minsta...få se kan han vara 4 år kanske. Utsikten var magnifik på vägen.

 

 

Sybarit är ju något vi brukar spela på kvällarna och det är ett väldigt roligt spel som jag tyvärr inte är så bra på. En kille i gänget är en stor allvetare och borde eg få spela själv. Han borde sopa banan med oss övriga varje gång då han spånar på i rätt banor så gott som var gång.

 

Nä mina vänner och övriga....nu ska jag strax bege mig mot en av de tre sista dagarna på denna praktiken. Tjolahopp