Jo men visst serru. Idag är det tråkdag. Klev upp, fick iväg barnen till skolan och kröp ner i säng igen. Nacken och axeln är inte nådig idag. Måste dessutom fått nån nerv i kläm, för nu har jag en knepig värk upp i nacken, örat och fram mot ansiktet. Brukar känna av detta vid blåst men har inte varit i något sådant nyligt.

Nä men det är så pass besvärligt att jag ligger ännu. Skulle behövt ta en dusch, men det innebär att jag måste ner i källaren först. Känns så där lagom motiverande just nu. Börjar bli hungrig också och hade tänkt mig iväg och göra en del nyttiga saker, men ack å ve så det icke blevo.

Jag gissar att det är min arbetsprövning som spökar. Skrev ner vad jag gjorde igår och det blev en liten lista fast jag inte tyckte jag gjorde något. Måste, måste lära mig att vila. Inget behöver ske på en gång och butiken står inte och faller på grund av mig. Måste bänka in i skallen att jag faktiskt MÅSTE ta det lugnt. Känns ju så där lagom lätt. Det är ingen annan som ställer några krav på mig själv utan jag försöker efterleva det krav jag själv ställer på mig. Tyvärr är dom orimligt höga. I huvudet lever jag kvar i den verklighet jag hade utan värk och problemet är väll att värken inte kommer direkt jag gör saker utan efter en stund eller som nu, efter en natt. 

Igår gjorde jag som sagt tydligen en hel del, men enligt mig var det lättsamma saker. Små plock hit å dit, men jaa, det tog på.

Ja ja....fått munsår också så klart, så det Är sport att dricka kaffe och mer sugen är jag. Duscha, värkisar, kaffe, fika och på med värmekudden å dega skulle jag tro. Jo det får bli Voltaren på axeln också. Domnar i armen dessutom, känns lite läskigt, men man blir van all den här skiten. Känner mig lite sur faktiskt idag.

Ha det bäst för det tänker jag trotts allt ha.